a

I en lejlighed på Vesterbro i København, var pladsen blevet for trang for den lille familie. Man havde derfor købt en del af nabolejligheden, og ønskede nu at få sammenlagt det hele. Hausbau forestod opgaven, med hjælp af sin vanlige murer, gulvfolk, elektriker, blikkenslager, og maler. Under projektet, havde kunden et ønske om at friske sit badeværelse op, hvilket blev gjort i samme omgang.

1Det gamle køkken / den ny spisestue.

2Det gamle køkken, før opgavestart.

3Det gamle køkken er blevet tømt, og står klar til nedrivning.

4Det gamle køkken er blevet tømt, og står klar til nedrivning.

5Fadeburet til højre, danner rammen om hele sammenlægningen, af de to lejligheder.

6Væggen til højre i billedet, ligger op mod fadeburet i den anden lejlighed. Det er denne væg som fjernes, og derved giver adgang mellem de to lejligheder.

7En lille mellemgang, som den så ud inden vi gik igang.

8Bjælkelaget er blevet rettet op, og vi er igang med at monterer undergulvet.

9Ud over selve åbningen og sammenlægningen af de to lejligheder, er de tidligere rå vægge, blevet pudset, spartlet og malet. Bagest i billedet ses den lille mellemgang, som også har fået nyt gulv.

10Det gamle køkken står nu færdigt som spisestue. Der er kommet en radiator på endevæggen, linoleum på gulvet, og mureren har åbnet op mellem de to lejligheder, samt blændet den gamle køkkentrappedør.

11Møbler og brusearmatur er fjernet, her i badeværelset. Rummet står klart til at mureren kan rykke ind og fjerne fliser, samt reparere terrazzogulvet.

12Det færdige badeværelse.

13Det færdige badeværelse.