a

I en villa i Hellerup, var man klar til en opgradering af skur og garage. Man kontaktede en arkitekt, for at få en plan for fremtiden. Da plan og tegninger var på plads, kontaktede kunden Hausbau, som forestod arbejdet med den ny garage, og opgraderingen af det bagved liggende skur.

1Den færdige garage. Lamelvæggen giver en luftig opdeling af rummet. Den udvendige belægning er ikke skiftet på dette billede.

2Den færdige garage. Front og port er beklædt med lister. Den udvendige belægning er ikke skiftet på dette billede.

3Skuret fik nye døre og vinduer, og så blev det beklædt med lister i hårdttræ.

4Skuret fik nye døre og vinduer, og så blev det beklædt med lister i hårdttræ. Terrassen som anes til højre i billedet, blev iøvrigt også ombygget ved samme lejlighed

5Skuret fik nye døre og vinduer, og så blev det beklædt med lister i hårdttræ. Her er belægningsstenene endnu ikke skiftet.

6Skuret fik nye døre og vinduer, og så blev det beklædt med lister i hårdttræ. Her er belægningsstenene endnu ikke skiftet.

7Listerne er skåret op, og klar til indbygning.

8Til dette projekt blev det valgt, at beklædningen skulle være Cumaru hårdttræ. Det har lang holdbarhed, og patinerer smukt. Træet er leveret, så nu skal der skæres lister.

9Den færdige garage. Lamelvæggen giver en luftig opdeling af rummet.

10Det oprindelige skur.

11Den oprindelige garage.

12Den oprindelige garage.

13Det oprindelige halvtag, mellem hus og garage.

14Den oprindelige garage. Til højre anes den oprindelige terrasse, som vi renoverede ved samme lejlighed.

15Det oprindelige skur.

16Det oprindelige skur.

17Her er der gjort klar til udstøbning af det ny garagegulv.

18Garagegulvet er støbt, de ny vægge kommet op, og den bærende limtræsbjælke er på plads.